Tovago - smacznie i zdrowo.

By | 08:54 13 comments


PIECZYWO KUKURYDZIANO - JAGLANE


Chrupkie pieczywo kukurydziano-jaglane  to idealny pomysł na błyskawiczną i pełnowartościową przekąskę, którą możemy zjeść, gdziekolwiek jesteśmy i bez konieczności przygotowywania czy gotowania kaszy, czerpać z bogactwa jej witamin, minerałów i właściwości odżywczych. Nowe pieczywo Tovago jest nie tylko niskokaloryczne, ale także pożywne i bogate w błonnik.  Ma w składzie aż 20% kaszy jaglanej i szczególnie spodoba się osobom dbającym o linię, bo jego jedna kromka to tylko 23 kcal.







PIECZYWO KUKURYDZIANO - GRYCZANE

Wygodnie, pożywnie, zdrowe i zawsze pod ręką – to idea, która przyświeca nowej serii produktów Tovago. Nowe pieczywo Tovago jest nie tylko niskokaloryczne, ale także pożywne i bogate w błonnik. Zawiera aż 18% kaszy gryczanej. Ta  nowa, unikalna i zdrowa kompozycja smakowa, może być doskonałym zamiennikiem dla tradycyjnego pieczywa i stanowić dodatek do niskokalorycznego śniadania czy lunchu.




 Pieczywo Tovago znajduje się w folii na której znajduje się papierowa etykieta wraz z wszystkimi potrzebnymi informacjami m.in ze składem. Opakowanie jest dość duże i znajdziemy w nim aż 26 kromek, które możemy jeść same jak i z dodatkami. Ja osobiście jak i moje dzieciaki uwielbiają chrupać takie pieczywo bez dodatków. 

Dzięki dużej ilości błonnika i witamin chleb ten będzie idealny dla osób, które dbają o sylwetkę. 
Mi bardzo ten chlebek posmakował i przyznam się że często po niego sięgam. Dużym zaskoczeniem był dla mnie fakt, iż chlebek posmakował i to bardzo moim synom, którzy nie przepadają za tego typu rzeczami. 

Lubicie chleb w takiej formie ? czy wolicie chleb tradycyjny.


Tovago logo

PODPIS

Nowszy post Starszy post Strona główna

13 komentarzy:

  1. Uwielbiamy takie pieczywo. Najlepsze są pastami różnymi:-)

    OdpowiedzUsuń
  2. Świetne te chlebki, chętnie zastąpię nimi pieczywo :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Też testuję te chlebki, pyszne są

    OdpowiedzUsuń
  4. Takie pieczywo traktuję jak przekąskę między posiłkami, najczęściej bez dodatków tylko takie suche ;-)

    OdpowiedzUsuń
  5. lubię, choć znam tylko sonko. muszę to pieczywo też wypróbować.

    OdpowiedzUsuń
  6. Wolę tradycyjna pieczywo, szczególnie ciemne. Takim chrupkim się nie mogłam najeść :(

    OdpowiedzUsuń
  7. Mam właśnie okazje testować te chlebki i są przepyszne :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Słyszałam o tym pieczywie dużo dobrego :-)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuje za każdy komentarz, który motywuje mnie do dalszej pracy. Staram się w 1 kolejności odwiedzać blogi, które pozostawiają ślad u mnie.

Proszę o NIE SPAMOWANIE trafię do Was :)